Tomhed og kreativitet

 

For et stykke tid siden kom der en mail fra Gulla (tak!). En videregivet invitation til at deltage i et projekt “Tomhed og kreativitet” (Vuoto e creativitá) igangsat af en italiensk kunstner. Titlen fængede med det samme … og det tog ikke mange øjeblikke, før ideen var der. Sådan er det nogen gange … så kommer det bare dumpende ud af det blå. Forbløffende og herligt. Især fordi der andre gange skal graves dybt for at finde frem til det, der skal laves.

Eneste lille ting jeg skulle tygge lidt på var det runde format (alle bidrag skal være 30 cm i diameter og max. 5 cm høje – og ellers var der frit slag), som er meget … ja … rundt!

Mit bidrag kan ses her (og ja, der er lys i den lyse plet man kan se!).

Alle værker vises på en udstilling i Studio D’Ars i Milano den 13.-19. maj 2008. Og der udgives et udstillingskatalog. Heldigvis … for jeg kommer jo nok ikke til Italien og ser udstillingen. Det ville jeg da ellers rigtig gerne!

     

                                                 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s