4th International Collage Exhibition Vilnius 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste sommer sendte jeg to collager afsted til Vilnius … i håb om at komme med på 4th International Collage Exhibition Vilnius 2008 (http://www.bokartas.lt/). Og det lykkedes! Så for andet år i træk har jeg værker med på den internationale collage-udstilling.

I år er temaet “Every night the same” og mine to bidrag kan ses her.

Udstillingen åbner i morgen … og hvor ville jeg ønske, at jeg lige kunne smutte en tur til Vilnius og se den. Men måske til næste år (hvor der også skal være bogudstilling (omtalt andetsteds her på bloggen). Her håber jeg også at få lavet noget, der slipper gennem nåleøjet).

                                                             

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s