Det sidste øjeblik med ØJEBLIK. Kontrapunktiske beretninger

 

Som så mange andre kulturinstitutioner er KunstCentret Silkeborg Bad for tiden lukket på grund af Coronakrisen og har været det siden midt i marts. Lukningen er p.t. berammet til at vare til den 10. maj – og kan blive forlænget.

Udstillingen ØJEBLIK. Kontrapunktiske beretninger åbnede den 11. januar og skulle have haft sidste udstillingsdag den 10. maj. Vi – Steen Rasmussen, Tina Gjerulff, Joe Ingvartsen og mig selv – har været heldige med en lang udstillingsperiode, så en del har nået at se udstillingen, inden KunstCentret måtte lukke. Men derfor er det selvfølgelig alligevel trist, at der ikke lige blev mulighed for, at de sidste interesserede kunne nå at se den.

Som medarbejder på KunstCentret var jeg heldig, at jeg – den dag jeg selv blev hjemsendt fra arbejde – kunne tage en afskedsrunde i udstillingen. Så her kommer en stribe billeder til jer, der ikke nåede at se vores udstilling.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s