Decompose/Recompose – fortsat

 

Er i øjeblikket i gang med at trykke en lille serie af de første billeder, som har været igennem en tur i min have. Hvis I husker billederne af en “snemand” – sort/hvide fotos som havde ligget flere måneder i haven, gemt under is og sne – og som jeg gravede frem, tog ind og fotograferede i optøningsprocessen. De billeder er jeg i øjeblikket ved at forvandle til tryk. Håber at jeg får dem klar til Jydsk Grafisk Værksteds udstilling i maj i Hadsten (Sløjen – Biblioteks- og Kulturhus).

Og så har jeg gået og tænkt. Hvad sker der mon, hvis jeg lægger tryk i haven? Der er jo forskel på fotopapir med print og blank overflade og så et tryk med tryksværte på stoftligt papir. Så det er det næste projekt i Decompose/Recompose projektet. Og det er startet i dag med udlægningen af det første tryk. Og nu kan jeg så bare gå spændt og vente på … hvad der sker??? Hvilke spor sætter naturens kræfter? Tja … de første spor, der blev sat, var nu af en af husets fire katte, som bare nysgerrigt måtte være med og i øvrigt bare helst ville snakkes med!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s