Place of interest

 

Foto og tekst til katalog afsendt til Doverodde /Book Arts Festival, som løber af stablen i maj måned. Årets emne: Places of interest/Seværdighed. Og jeg er endt … med nærbilleder fra det menneskelige landskab.

Her teksten til kataloget:

Place of interest. Seværdighed. Hvad kan være mere interessant end at fordybe sig i det menneskelige landskab? Gå i nærkontakt med hud og hår. Føle folder med fingrene. Følge fordybninger med øjnene. Sanse en overgang, beruses af en blødhed, svælge i sarte linjer. Pakke fintfølenhedens kuffert og rejse fra tå til isse. Søge mod velkendte steder. Opdage helt nye. Gøre holdt, blive hængende, ikke kunne få nok. For så det næste øjeblik ikke at kunne vente længere, men være nødt til at haste videre for at se, hvad der gemmer sig bag det næste sanselige hjørne. En rejse man aldrig bliver træt af. En rejse der bringer en nærmere … på den anden … og sig selv.

En tanke om “Place of interest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s