NABO – FACE TO FACE

Møde hos Hanne i vidunderlig forårssol. Fokus blandt andet på NABO-projektet – som skal løbe af stablen i forbindelse med Århus Festuge – og i samarbejde med Højbjerg Bibliotek (i stil med sidste års Kunst på recept!). En gruppe kunstnere/resarchere tilknyttet CINN – Center for Investigation of Neighbours and Neighbourhoods – vil under overskriften FACE TO FACE udforske, udfordre og endevende forskellige aspekter af begreberne nabo, naboskab og nabolag – ud fra en både videnskabelig, lidenskabelig og kunstnerisk synsvinkel.

Følg med i CINNs projekt her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s