ARTROVERT i København

 

Hyggelige dage i København. ARTROVERT – Hanne, Giuli og undertegnede – samlet hos Giuli for at arbejde, planlægge, snakke, se udstillinger …. Det blev til mormorroulade med hindbær, frokost med sild og frokost på farten, masser af kaffe, gode snakke om kunst og tilværelse, grineture, gåture, planlægning af kommende udstilling, færdiggørelse af vores FORMULAS FOR LIFE og starten på vores website: ARTROVERT.dk (med Hanne som energisk webmaster). Vi nåede bare så meget! Herligt!! Her en lille stribe stemninger.

Center for fotografisk kunst: Evgeny Mokhorev og Margo Ovcharenko.

Louisiana: Jacob Holdt (Tro, håb og kærlighed) og Pipilotti Rist (Homo Sapiens Sapiens)

Og hygge i Giulis køkken og arbejde på værksted …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s