Decompose/recompose

 

Har lige været i haven og grave en lille stribe fotos fri af sneen/isen. De blev taget for et par måneder siden (tak til Joe, som stillede op som model!), printet på godt fotopapir og har så ligget siden – ude i haven – den seneste tid jo under en del sne. Formålet: at undersøge hvad der sker med et foto, når det udsættes for naturlige forfaldsforhold (decompose) og gennem den proces bringes til nyt liv (recompose).

Og jeg må indrømme … at jeg bliver helt høj … af at grave resultatet frem af sneen, se krakleringer, farveændringer. Høj af at gennemfotografere resultatet … mens resten af isen/sneen smelter. Og så stå med helt nye billeder. Ret smukke billeder … synes jeg selv. Helt sikkert noget jeg vil arbejde videre med!

                           

4 tanker om “Decompose/recompose

  1. Pingback: Ætsning / Etching « Lis Rejnert Jensen’s Weblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s