CON-TEXT i Umeå / CON-TEXT in Umeå

Eller rettere: CON-TEXT har været i Umeå. Jeg har bare ikke fået skrevet et indlæg om det her. Desværre. Men … en del af udstillingen, som blev vist på Kulturspinderiet i september 2009 … har netop besøgt Universitetsbibliotket i Umeå. Arrangeret af Gunilla Åsberg fra CON-TEXT gruppen. Se billeder her.

Or rather: CON-TEXT has been on show in Umeå. I just didn’t have the time to write about it. Unfortunately. But .. a part of the exhibtion which was on show in Kulturspinderiet, Silkeborg, in September 2009 .. has recently been on show in Umeå. Arranged by Gunilla Åsberg from the CON-TEXT group. See pictures here.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s