Midsommermøde

 ARTROVERT JUNI 09 - Giulis fotos (47)

ARTROVERT samlet igen hos Hanne. Vidunderligt midsommervejr. Solskin i lange baner. Bølgende græs, blomstrende brombær, vinrankevirvar og lyserøde snerler. Som altid masser af kaffe på kanden. Snak der går og over stok og sten. Planlægning af den næste bog. En posedamebog. Kalenderoverblik: hvilke udstillinger/konkurrencer skal vi sende vores bøger ind til det næste halve år. Der er en lind og tilsyneladende evindelig strøm af muligheder. Afslapning, afstressning, sprudlende kreativitet, hygge, snakken og løssluppen pjatten. Søsætning af skitsebogsprojekt: streg og stift – altså der skal være streg (blyant eller pen), og der skal være klistret noget ind (collageagtigt). Et nyt skitsebogsemne pr. uge. Hver Q sin skitsebog (kan ikke komme til at købe min før på lørdag … så det må tegnekrible uforløst i fingrene til da!). Der må tegnes på livet løs – men der skal tegnes mindst en side pr. emne. Første emne valgt af Giuli: TIDSLOMME.  Undervejs lækker frokost og delekager til kaffen: Napoleonshat, hindbærsnitte og jordbærkage. En tur i bølgen blå og drømmesnak med bølgeskvulp som baggrund. Og så vaniljeis og hindbær til at slutte eftermiddagen af med.

Hvem kan ønske sig mere?

                          ARTROVERT maj 09 POSEdamer 016

 ARTROVERT maj 09 POSEdamer 027

ARTROVERT maj 09 POSEdamer 050  ARTROVERT maj 09 POSEdamer 060

3 tanker om “Midsommermøde

  1. Giuli

    Ja, det var fand’me en dejlig dag. Solskin over hele linjen!
    Den sprællende, hiv-sig-selv-i-håret posedame Giuli

    Svar
  2. Pingback: Posedame(r) « Lis Rejnert Jensen’s Weblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s