For fuld kram …

 Katrine kommer hjem fra DR 059

Der blev ganske enkelt krammet igennem, da kusine Katrine søndag kom hjem fra næsten et år i Den Dominikanske Republik. Dels bliver man sådan grebet af stemningen, når man står der ved ankomstslusen i udenrigsterminalen, hvor den ene rørende gensynsglædescene afløses af den anden. Dels … så har vi jo savnet hende! Og vi måtte vente, vente, vente på hende … selvom vi kunne se, at flyet var landet og baggagen leveret. Men vi måtte vente (hendes kuffert var nemlig ikke kommet med fra transitten i Paris, og det skulle hun jo lige have styr på) … med flag på spring og balloner i glade farver. Men så ENDELIG kom hun ud …. Og så der blev krammet og krammet og krammet. Og der var vist også et par tårer eller to … Og så var der picnic på Amager Strand bagefter i det herlige sommervejr.

    Katrine kommer hjem fra DR 064   Katrine kommer hjem fra DR 066

    Katrine kommer hjem fra DR 075   Katrine kommer hjem fra DR 071

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s