Blyantsabstinenser …

Tegninger okt. 05 001

Jeg har fået abstinenser. Har været gennem en stribe af mine fotos, blandt andet en del fotos af gamle tegninger. Og faldt over den her lille collage på mit staffeli. Og jeg kan bare mærke … hvordan det kribler i croquisfingrene. Trangen efter at få fingrene i en blyant, et stykke kul … og tegne modeller. Fordybe mig i kurver og krumninger, sanse bevægelsen helt ind under modellens hud. Jeg kan næsten mærke, hvor det bærer hen. Jeg bliver nødt til at melde mig til et croquishold til efteråret. Mandagsholdet måske … som jeg tidliger har gået på i Vestergade. Bortset fra … at det nok falder sammen med mit NIA-hold (som fra efteråret bliver til et “livets dans”hold … med masser af fri dans. Herligt!). Og det må jeg bare gå til … MEN jeg bliver også nødt til at komme i gang med at tegne igen. Jeg SAVNER det!

3 tanker om “Blyantsabstinenser …

 1. Giuli

  JA! God idé! Du skaber nogle dejlige kvindekroppe – og så er jeg helt pjattet med de 3 små, frække og sensuelt struttende æbler!
  Giuli

  Svar
 2. Lars Svanholm

  Det er en milliard år siden, jeg har haft mulighed for at tegne croquis…. Ja, man kan naturligvis opsøge de forskellige miljøer; men det er også gået i fisk… Suk!

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s