Mere om Berlin …

 

Det er svært at blive færdig med Berlin. Der ligger et væld af billeder, indtryk, sansninger i bagagen. Nogle af dem stammer fra udstillingssteder, hvor selve udstillingsstedet – set med mine øjne – er kunst i sig selv. Bygninger som er helt eller delvist sat i stand og som rummer en forfaldets skønhed (jeg håber så meget, at de lader det stå i denne form og ikke renoverer yderligere!). En ramme som i den grad spiller sammen med de udstillede værker, så resultatet er det rene øjenguf! Her kommer billeder fra en fotoudstilling på et – så vidt jeg husker – tidligere postkontor. Det ligger på Oranienburger Strasse – ikke langt fra Kunsthaus Tacheles, som også er et besøg værd!

   

    

    

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s