Berlin collager

En af mine yndlingsbeskæftigelser, når jeg er i Berlin, er at lave collager –  af plakataffald, postkort, brochurer og hvad jeg ellers kan finde rundt omkring. Jeg nyder at omforme dagens fund til små billeder. I år er nogle af dem blevet brugt som postkort – en hjemmelavet hilsen fra Berlin.  Her et lille udvalg.

En tanke om “Berlin collager

  1. ihanne

    Har lige fået et MEGET fint eksemplar i dag – pr. post. Ved ikke om man kan kalde motivet en slags “kropsåbning”?!?!

    P.S. Dit alternative/supplerende “frimærke” er sgu´ heller ikke dårligt – skulle jeg hilse og sige!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s