Berlin … bare bedre og bedre

Tredje år i træk sommerferie i Berlin. Og det bliver bare bedre og bedre. En skøn by at dykke ned i, en mangfoldighedens by – her er noget for os alle tre. De første dage har budt på 3D film om hvaler og delfiner på verdens største biograflærred (Sony Center på Potsdamer Platz), kunst på Deutsche Guggenheim, loppemarked på Boxhagener Platz, gåture på nye og kendte steder (et forslået haleben – mit – AV og ØV!) … og god mad til en billig penge … og en del latte machiato på hyggelige cafeer, inkl. vores “stamcafé”, hvor vi slapper af om aftenen, tager pulsen på næste dags vejr og lyster og planlægger den kommende dags togter.

Her et billedindtryk fra de første dage:

      

  

 

   

   

                

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s