Tak!

     Thank you!

Dr. Masaru Emoto har udgivet bogen “The Message of Water” i 1999. I denne bog beskriver han sine undersøgelser af de krystalformer vand danner, når det fryses ned. Dr. Masaru Emoto konkluderer, at krystallerne falder meget forskelligt ud, afhængig af hvilket ord eller hvilken musik det blev påvirket af lige inden nedfrysningen. Positivt ladede ord som “håb”, “kærlighed” og “tak” giver smukke, klare, regelmæssige former, mens negativt ladede ord som “had” og “jeg slår dig ihjel” giver plumrede, uklare former.

Mennesket består af 70% vand.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s