En tegning om dagen

En tegninng om dagen 002Sammen med Joe (Ingvartsen) er jeg gået i gang med at dejligt – og udfordrende – projekt. Vi syntes, at vi fik tegnet alt for lidt, og med tegning er det som med så meget andet: Øvelse gør mester (eller i hvert fald bedre 🙂 ). Så for at holde hinanden til ilden, så har vi aftalt at tegne en tegning hver dag …. ingen vej udenom! … og sende den til hinanden (i et hemmeligt rum på FB 🙂 ). Og aftalen er, at det gerne må være GRIMT! Egentlig skal det helst være grimt (=frihed!)…. det lykkes bare ikke lige altid.Og det må også gerne være blot en krussedulle på et stykke papir, hvis det er der, vi er en dag ….

Og det giver virkelig blod på tanden. Det kan være svært at stoppe igen, når først kridtet gløder … For så søges der …. efter den levende linje, en større lighed, det kunstnerisk vibrerende udtryk.

Projektet er godt en måned gammelt. Med en tegning om dagen bliver det til 365 stk plus alle dem, jeg ikke kan lade være med at tegne ved siden af. Om 10 år …. en ordentlig bunke!!

Og nogle af tegningerne får lige lidt ekstra bearbejdning og ender – som dette nedenfor – som nytårskort. GODT NYTÅR!

Sommerfugl med stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s