TWO IN TOUCH – opsætning

Så er TWO IN TOUCH klar til fernisering på Bispegården i Kalundborg. To dage med opsætning. Det er gået næsten som en leg. Meget takket være Søs og Jesper, som har været fantastiske opsætningsassistenter. At tænke sig at pege på, hvor et værk skal hænge … og så hænger det der få øjeblikke efter. Man kan blive frygteligt forvænt! Men også meget taknemmelig over for dem der tager de mange ture op og ned af stiger og regner og måler og får det hele til at hænge lige. Suverænt!! Så det har været næsten som en leg.

Og det hele er som sagt nu på god plads … så kom gerne til fernisering i eftermiddag kl. 14-16 på Bispegården i Kalundborg. Hvis I ikke lige kan nå det, så kan udstillingen ses til og med den 15. april.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s