SPRING!

   

ARTROVERT samlet igen. Langt om længe! Hos Hanne. For at kreere en artist book til VII BIENNALE DEL LIBRO D’ARTISTA DI CASSINO, hvor vi har deltaget før og er blevet inviteret til at sende ind til igen. 3 værker sendes afsted (først som foto) og så får vi at se, om vi kommer gennem nåleøjet denne gang.

Det var dejligt at være samlet igen. Og det skønne er, at det ikke tager mange kopper kaffe og hjernevridninger, før der er fundet fælles fodslaw. Det er skønt at opleve og være i. Og det spirende forår (vintergækkerne på Hannes bord og det klare lys) greb os og lagde grund for det helt enkle emne SPRING med diverse undertoner af forskellige kulører …. Alt det der kan dukke frem, når forårsenergien slipper alle mulighederne løs og springene ud i tilværelsen lokker … eller skræmmer ….

Og på godt et døgn nåede vi næsten det hele (Giuli syr de sidste sider sammen hjemme). Her et par billeder fra forløbet …

En tanke om “SPRING!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s