Skitsebog

Skitsebog TRANSFORMATION 

Jeg elsker skitsebøger. Elsker at se andres skitsebøger – gennemtegnede, gennemmalede, gennemskrevne. Ofte småmisundelig på at de kan. Sidde et eller andet sted i verden og skildre deres oplevelser i streg, i farver, i kruseduller. For når jeg selv går i gang … og jeg har forhåbningsfuldt masser af tomme skitesebøger liggende i alle slags størrelser … så går der gerne censur i det. Så synes jeg at det bliver noget værre makværk, noget rod, grimt. Og så holder jeg op igen, hiver siderne ud, smider bogen væk.

MEN! Nu har vi i ARTROVERT aftalt at skitseboge den. Og givet hinanden den udfordring, at vi skal i hver skitse skal bruge noget indlimet (foto, udklip …) og bruge streg (blyant, tusch whatever). Og så kører vi med et fælles emne, som skifter hver fjortende dag. Først lagde Giuli ud med TIDSLOMME, så smed Hanne TRANSFORMATION på bordet. Og senest har jeg – midt i denne ferietid – lanceret REJSE F E B E R. Som jeg nu synes også kan dække bredere end sommerferiens rejser. Hvor mange skitser vi laver pr. ordrunde er helt op til os selv.

Oven for det jeg fik lavet til TRANSFORMATION. Indrømmet: Det bliver ikke til så meget streg … endnu … (og det ville jeg ellers have godt af!) … men til gengæld en del indlimet – selvproduceret eller hentet andre steder fra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s