Kunst på recept

kunst-pa-recept-002

Et nyt projekt har set dagens lys. KUNST PÅ RECEPT. Endnu en ide udsprunget af ATROVERTs smeltedigel. Gulla kom rejsende fra København til et at vores møder medbringende LYRIK PÅ RECEPT (og hvad kan være skønnere end at få recept på et digt af Pia Tafdrup. I hvert fald kan det næsten ikke være skønnere for mig!). Hanne udbrød: Hvorfor ikke KUNST PÅ RECEPT? Og så gik snakken over stok og sten. Og har nu udmøntet sig i et samarbejdsprojekt med 12 kunstnere involveret (Steen Rasmussen, Tina Gjerulff, Niels Frank, Lars Svanholm, Joe Ingvartsen, Barbara Katzin, Carsten Langkilde, Heidi Bielfelt, Hanne Exe, Allan Stockholm og så Hanne og mig. Gulla kunne desværre ikke selv … ØV!) og Højbjerg Bibliotek. Projektet omfatter udlevering af kunst på recept samt en udstilling. Tidsmæssigt ligger det samtidig med Århus Festuge. Og udlevering og udstilling foregår altså på Højbjerg Bibliotek. Men mere om det, når vi kommer tættere på.

Glæder mig til at arbejde med projektet. Håber ydmygt at kunne sprede lidt kunstglæde og noget livsglæde! Man kan jo forestille sig grafik mod tungsind, lidt grønt til det ømme hjerte eller måske et landskabsbillede med plads til store tanker ….

Mine første forsøg kan ses her ovenfor.

2 tanker om “Kunst på recept

  1. hanne

    Jamen JA! Som der dog er gang i projektmageriet p.t. Skønt at se, hvordan det sprudler jo ud af samtlige kanaler!

    Er det måske dig, der skriver en indledende tekst på vores RECEPT BLOG??? Tyg lige lidt på det – det vil faktisk være meget herligt også at få dét skib sat i søen – måske allerede her før Vilnius???? Vi har jo allerede adressen, så…

    Svar
  2. Pingback: A simple question « Heaven & Earth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s