Flying Trunk

 flying-trunk-045

Arbejdsmøde hos Hanne. Endnu en kuffert på tapetet. Denne gang en Flying Trunk. Som skal sendes til en udstilling/konkurrence i Minnesota, USA.

Flying Trunk. Højt oppe og vidt omkring. Drømme. Drømme om at flyve. Mennesket har altid har drømt om at kunne flyve. Bygget vinger, spændt dem fast, hoppet ud over en kant. Vingesus. Kursus for nybegyndere i flyvningens svære kunst på side 3. På side 2 forsøger undertegnede at lette fra jorden. Det handler måske blot om en omlægning af nogle neuronbaner i hjernen, så er den der: I believe I can fly, I believe I can touch the sky …  Og ellers … så er der jo også Fly me to the moon, let me sing among those stars, let me see what spring is like on Jupiter and Mars … Rejse for to? Eller er det alligevel bedre med et individuelt lift off? Ånd lettere end krop. Og indimellem er der døden … som overgang til en ny tilstand? For we can fly, we can fly, Up, up and away, My beautiful, my beautiful balloon …

Koncentreret arbejde. Slibeklods, støvsuger, plakater, printer. Billedmaterialet på plads. Så en dejlig tur langs stranden. En kop eftermiddagskaffe. Aftale om hvem der denne gang samler kufferten. Det blev mig. Så kan jeg flyve videre lidt endnu! (Billeder af det færdige resultat følger senere. Ovenfor et par af mine egne bidrag.)

Mere kaffe. Og planen for den næste kuffert i den fælles rejse er allerede lagt fast: Beyond words.

flying-trunk-008   flying-trunk-062

flying-trunk-083

                                   flying-trunk-022

2 tanker om “Flying Trunk

  1. Pingback: Flying Dream « Heaven & Earth

  2. Pingback: Flying Trunk « Lis Rejnert Jensen’s Weblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s