Cirkler sluttes

 cirklen-sluttes

Endnu et vellykket ARTROVERT møde hos Hanne. Med tre projekter på dagsordenen. Kuffertbogen “Looking ba(ck)g” som vi startede op sidste gang, vi mødtes. Vores morgenstatusprojekt, som løb af stablen den 10.01.09 kl. 8.00-10.00, og som nu skulle samles til en helhed. Og så brainstorming og forberedelse til et tredje bog-projekt – en folde-ud-bog i en cigarkasse – som endte med at få titlen “Take it easy” (frit efter Leo Mathisens “Take it easy, boy, boy, go to your home, smoke a cigar, take it easy boy, boy, let the others do the hard work for you”). Måske et udslag af at vi nu trængte til at understøtte den lidt mere afslappede og livsnydende side af tilværelsen oven på neddykningerne i “Pack up your troubles” og  “Looking ba(ck)g”.

Der blev klippet og klistret, fotograferet og filmet, sprayet og syet, drukket kaffe … kaffe … kaffe … og sjippet!

Indlæg om de forskellige projekter følger! Her blot lidt billeder fra arbejdsdagene.

hanne-fotograferer   gulla-fotograferer

gulla-limer1       hanne-sprayer-2

hanne-sjipperhanne-sjipper-2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s