Morgenstatus den 10. januar 2009 kl. 8.00-10.00

morgenstatus-bog-1

Der skete jo det … at jeg faktisk sov over mig. Vågnede først kl. 8.05 … og jeg skulle have været klar, fit for fight og beredt med kamera, blok, polyfylla, tush, computer og meget mere fra kl. 08.00 dut! Men det var jeg så ikke. Jeg sov sødeligt … for længe. Og kom altså en smule for sent til ARTROVERTS (Gulla, Hanne og undertegnede) aftalte bog-projekt: En registrering af hver vores morgen lige præcis i dag og lige præcis kl. 8.00-10.00. De tre registreringer skal så samles til en fælles bog (endnu en indsendelse af værker til et italiensk projekt).

Og hvad skulle vi så registrere? Ja, lige netop hvad der bød sig på det givne tidspunkt. Og det kunne jo være hvad som helst , noget der ellers aldrig sker – og det kunne være en beskrivelse af det, der sker hver morgen. Der er vækkeuret, der vækker. Tankerne, der går i gang. Lyset ind ad vinduet. Der er katten, der vil ind. Nattens drøm, der vil skrives ned. Der er morgenbadet med dets ritualer. Der er opgørelsen over rynker, grå hår, antal kilo. Der er ulevede drømme og det, der føles mistet. Der er ønsker og længsler og morgenmaden med den dejlige første kop kaffe. Der er morgenmusik i radioen, der er rytme i hoften. Der er appelsiner i både og en kat på skødet. Der er bogen, der læses. Der er glæden ved livet. Der er ganske enkelt alt for få minutter på to timer!

Jeg greb en tusch og en blok … og skrev. Og jeg hev fat i min kamera og fotograferede. Og nåede altimens at komme i bad, spise morgenmad, lukke katte ind og give dem mad, tjekke min mail og meget mere. Og nu sidder jeg med en masse sider med ord og en stribe billeder. Og leger med mit billede af min morgen. Der skal være 8 udsnit eller klip i alt. Ovenfor et af de første klip på vej. Flere følger senere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s