Nytårsstemning

berlin-08-nytarsportrc3a6t-af-familien

Lige et par billeder fra vores nytårsaften i Berlin. Dagen startede med shoppetur på Oranienstrasse i Kreuzberg (inkl. et besøg i en af mine favorit butikker “Lucifer”, hvor jeg denne gang fandt en lækker uldnederdel i flot snit!), forsatte med hyggelig frokost på en nyfunden café. Så hjem og slappe lidt af … og klæde om. Ikke til det allerfineste dress, men til noget der kunne klare en aften, eller i hvert fald en del af en aften/nat, ude i det vinterkolde. Så afsted til Restaurant Zitrone, som vi fandt på nettet engang i november og skyndsomst bestilte bord på (havde hørt at mange går ud og spiser nytårsaften i Tyskland). Det viste sig at være et forrygende godt valg. Hyggeligt sted med den lidt alternative, kreative stemning, som vi så godt kan lide – kombineret med en dejlig atmosfære og en super dejlig nytårsmenu, der fik englene til at synge!

Henad 22.00 tog vi ind til midtbyen til festpladsen mellem Siegessäule og Brandenburger Tor. Der var godt gang i byen, masser af fyrværkeri … og på festpladsen et væld af mennesker. Vi startede ved Siegessäule, men nåede aldrig i nærheden af Brandenburger Tor, for allerede halvvejs stod folk som sild i en tønde. Og jeg må tilstå, at det bliver lige lovlig klemt for mig. Så vi kom ikke så tæt på Brandenburger Tor, at vi kunne få det fulde udbytte af det store fyrværkeri – men det, vi kunne se, var flot!

Efter det store brag og et glas champagne søgte vi ud i byen. Så mere fyrværkeri i det lidt mere åbne område omkring Rigsdagen. Forsøgte derefter at finde en café, hvor vi kunne drikke en kop kaffe og ovenpå braget meditere lidt over mødet med 2009. Men der var ingen cafeer åbne. Det var lidt øv. Men så købte vi en flaske champagne og drog hjem til lejligheden – til champagne, kaffe og Sørens hjemmebagte kransekage. Og det var også dejligt!

GODT NYTÅR TIL JER ALLE!

berlin-nytar-2008  berlin-nytar-2008-2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s