Looking ba(ck)g

looking-backg-11

 ARTROVERT – Hanne, Gulla og jeg selv – er gået i gang med endnu en kuffertbog – en “Looking bag”. Denne gang har vi valgt at rejse tilbage i tiden, følge fortidens spor. Egentlig har vi måske sat os selv på en lidt træg opgave – for vi vil nok alle tre helst se fremad, være visionære, have ny luft under vingerne … i stedet for at kigge i gamle fotoalbums og dykke ned i fortidens hjerne-/hjertekiste. Der er jo det, man med stor fornøjelse har lagt bag sig. Der er det, der gerne må blive ved med at være bag lås og slå … lidt endnu … eller i hvert fald kun pilles ved med forsigtighed. Der er det, der ikke betyder noget længere. Det der har mistet sin kraft. Men … så er der også alt det andet. Alt det der har lagt bunden, alt det der samler os i tid og kultur, alle brikkerne til billedet i dag. Og der er ikke mindst alle de søde historier. Om os selv, om vores børn, om det liv, vi har levet. Gulla som tyve, Hanne som tolv, Lis som seks. Og meget mere. Så udover at der – når vi er kommet gennem processen – kommer en bog ud af det … så fik vi også set hinanden fra nye vinkler. En dejlig og frugtbar sidegevinst!

Bogen skal bruges til endnu et italiensk projekt – en censureret artist’s books udstilling. Deadline i slutningen af februar. Og vi skal indsende tre værker (jøsses … det nye år får en flyvende arbejdsstart! Lidt meget at skulle rumme midt i den tiltagende julefyldthed!). Så udover kufferten er der på tankeplanet sat gang i endnu et værk, som måske skal være et billede af en tilfældig morgen. Men mere om det en anden gang! 

          looking-backg-3   looking-backg-2

2 tanker om “Looking ba(ck)g

  1. Pingback: Artrovert rendez vous « Heaven & Earth

  2. Pingback: Looking Ba(ck) - det færdige resultat « Lis Rejnert Jensen’s Weblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s