Gustav, Ike, Hanna … og ikke mindst Katrine!

 

Malenes kusine, Katrine, er rejst på et års udveksling til Den Dominikanske Republik. Hun er vel ankommet for et par uger siden, men har fået en noget flyvende start på sit ophold, da hun er landet midt i områdets orkanfyldte tid. Så Gustav, Ike, Hanna osv. er pludseligt navne, som vi lægger langt mere mærke til hjemme hos os, end vi ellers ville have gjort. Når Ike brager ind over Cuba, så tænker vi: Gad vide hvordan det ser ud hos Katrine? Hun skriver på sin rejseblog, at der er kommet masser af vand og vind – og at skolen er lukket på grund af vejret. Men indtil nu er de i Den Dominikanske Republik vist sluppet med den værste skræk. Mens de har været hårdere ramt i Haiti, som Den Dominikanske Republik deler ø med (Øen med Haiti/Den Dominikanske Republik ligger lige sydøst for Cuba).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s