Tusindfrydeligt

Hver morgen – i disse solfyldte dage – dækker jeg bakken fra min farmor med frisk frugt, knækbrød, æg – eller hvad dagen nu byder på – og en god kop latte og sætter mig ud under mit højtelskede pæretræ. Der går ikke længe, før husets katte har lugtet lunten og indfinder sig til morgenhyggen, kredser om mig, vil snakkes med, nusses.

Der sidder jeg så – med udsigt til lillablomstrende rhodendendron og en plet med tusindfryd – under pæretræsløv og fuglekvidder og i hyggeligt katteselskab … og nyder en stille halv time. En vidunderligt givende og rig halv time.

  

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s