Forvandlinger

 cafekortprojekt-1.jpg

Det handler om at lege, om at være i gang, om at flytte grænser bevidst og ubevidst. Det handler om at få noget nyt ud af noget andet. Det handler om at udfordre hinanden, det handler om at inspirere hinanden. Det handler om at gøre noget!

Så da Artrovert-medlemmerne søndag den 4. november mødtes i København (omtalt her på bloggen) og så kunst og snakkede kunst – ikke mindst: Hvad gør vi nu? Hvad skal vores næste udstillingsprojekt være … og hvor kan vi komme til at udstille? – så opstod der et lille spontant projekt midt i kaffen og grineriet på Cafe Norden. Tag et cafekort, saml op på gader og stræder, hvad du finder i løbet af dagen … og lav så noget af det! Sæt en forvandling i gang.

Øverst ligger min indsamlede bunke. Nederst ses hvad jeg fik ud af det.

 cafekort-projekt-6.jpg  cafekort-projekt-2.jpg  cafekort-projekt-3.jpg

                cafekort-projekt-4.jpg    cafekort-projekt-5.jpg   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s