At tage sig tid …

morgendis-red.jpg          

Dagen før var jeg kørt forbi søen med den tildisede overflade. Havde ignoreret den indre stemme, der sagde: Dette er et særligt øjeblik, det er tid at hive kameraet frem, dette er et billede, du måske ikke får at se igen. Men jeg gjorde det ikke. For jeg var på vej på arbejde. Jeg sagde til mig selv: Der bliver nok en anden gang. Den indre stemme protesterede lidt … insisterede … bare fem minutter … det er alt, der skal til for at nyde øjeblikket, fange stemningen. Men jeg kørte videre. Og fortrød … For hvem siger, at disen en anden gang står lige netop så smukt over søen?

Så i går lod jeg den indre stemme overdøve alt andet. Jeg tog mig tid. Fotograferede morgensolen så smukt indhyllet i dis. Og månen som stod så sjældent lavt og stor over horisonten. Nød skønheden.

Glemte tiden.

mane-red.jpg               aftenmane-red.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s