KUNSTHAL 8881 …. En drøm er gået i opfyldelse

Jeg har længe drømt om at have mit eget lille udstillingssted, som kan rumme alt fra værkstedsdagens dugfriske eksperiment/afprøvning til mere gennemarbejdede værker. Et rum med plads til spontanitet. Hvor en udstilling ikke skal planlægges lang tid, nogen gange flere år, frem i tiden. Og nu er det blevet virkelighed.

Med hjælp fra JP Rammer og ikke mindst Edvard og hans kolleger fra upcycling.inc er det lykkedes at ombygge et gammelt, smukt flueskab til en lille kunsthal. Den er nu placeret på min egen matrikel og med let adgang for interesserede forbipasserende. Det er bare lige et par skridt ind i indkørslen, og så tilbydes der en kunstoplevelse. Og alle er velkomne til at kigge forbi.

Det lille kunstskab er 0,77 kubikmeter, og der er plads til objekter, tegning, foto, små installationer.

KUNSTHAL 8881 åbner med den første udstilling tirsdag den 9. marts. Fejringen af åbningen må på grund af COVID19 forsamlingsrestriktionerne vente til foråret/sommeren.

Se mere og følg med i udstillingerne her (eller på Møllevej 1, 8881 Thorsø 🙂 ).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s