SPOR KUNSTEN – præsentation

spor-kunsten-silkeborg-skanderborg

I forbindelse med SPOR KUNSTEN (åbne værksteder hos professionelle kunstnere i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg) deltager jeg i præsentationsudstilling på Godsbanen i Århus og på præsentationsudstilling i Silkeborg med deltagere fra Silkeborg, Skanderborg og omegen. Udstillingen i Silkeborg er i Vestergade 81. Fernisering torsdag den 22. september kl. 17-19. Udstilllingen er åben fredag den 23., lørdag den 24. og søndag den 25. september kl. 11-17.

Og I skal være meget velkomne på mit værksted i Thorsø lørdag den 1. og søndag den 2. oktober kl. 11-17. Der er kaffe på kanden og gang i trykpressen. Min egen “plakat” til udstillingen (originaltryk) kan købes frisk fra presse.

spor-kunsten-trykt-plakat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s