Assimilation

Arbejder hen mod udstilling i Nicolai (Kolding) sammen med Joe, Tina og Steen. Udstillingen ROOM TO SHARE giver os mulighed for at dele rum – to og to og alle fire sammen. En spændende proces. At skulle deles (i virkeligheden og i det kunstneriske rum) kan af og til ende i grænsedragninger, måske ligefrem i kaos … men jeg har på fornemmelsen, at rumdelingerne her foregår ganske fredeligt og samarbejdsvilligt 🙂

Er selv lige …. næsten på falderebet … gået i gang med et artist book projekt, som er tænkt til udstillingen. Til Joes og mit fælles rum. Både Joe og jeg henter – som så mange andre – energi fra naturen, fra gåture, fra stilheden, fra nærværet og fotograferer en masse på turene … Så vi har valgt at fokusere på naturen og vores oplevelser i og med den i vores rum.

Bogen får titlen ASSIMILATION (en organismes optagelse af næringsstoffer). Indtil videre har jeg fået trykt en enkelt side 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s