Grafikwerkstatt Dresden

DSC_0335

I forbindelse med årets Berlinsommerferie tog Søren og jeg en heldagstur til Dresden for at besøge Grafikwerkstatt Dresden og købe plader til algrafi. Fik meget varm velkomst af Peter Stephan, rundvisning og mange gode råd. Og en stak plader og kemikalier med hjem (tusind tak, Peter!!).

Nu mangler så etablering af belysningsskab på mit hjemmeværksted, så skal jeg i gang med at arbejde mig ind på plader og teknik. Mødte teknikken – sammen med Joe – på kursus på Fyns Grafiske Værksted med Inge Marie Mørcke og Ingrid Duch og blev grebet. Men Joe og jeg kunne ikke finde et sted at købe plader og syntes, det var for dyrt og besværligt at få det tilsendt fra Dresden, så derfor kom vi ikke i gang med teknikken. Men da jeg så skulle til Berlin denne gang opdagede jeg, at der kun var godt 2 timers kørsel fra Berlin til Dresden …. og med fantastisk hjælp af Peter så ligger der nu plader med videre klar til at gå i gang. Kan næsten ikke vente!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s