hem : HJEM : koti : heim : heima : angerlarsimaffik

HJEM undervejs 075

Deadline nærmer sig. Om ikke så længe skal i hvert fald det første – hovedværket – ligge klar til aflevering … Til artist’s book udstillingen hem : HJEM : koti : heim : heima : angerlarsimaffik, som åbner på KunstCentret Silkeborg Bad den 6. april 2013.

Det handler om hjem og identitet. Og udstillingen omfatter kunstnere fra hele norden: Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Finland, Færøerne, Island. Bliver utroligt spændende at se, om man kan gætte/udlede, hvor i norden kunstneren bag et værk kommer fra. Vil det kunne ses, hvad vi hver især er rundet af? Er der ligheder, forskelle?

Det er spændende at dykke ned i et givet emne. Endevende det og finde ud i nye kroge. Mine egne planer til udstillingen går i mange forskellige retninger og spejler såvel min grobund, mit levede liv som mine drømme og fantasier … En blanding af facts og fiktion! Livserfaringer koblet med kunstnerisk frihed.

I dag har jeg gjort den første bog færdig. En bog om det at drømme. Drømme for fulde gardiner og måske uden noget som helst hold i virkeligheden. De drømme vi kan møde, når vi forelsker os og fuldt ud tror på, at vi har fundet hjem – i os selv og sammen med den anden … Nogen gange vokser drømmen ind i virkeligheden, andre gange glider den lige så stille ud af vores hænder igen ….

Der var engang et hjem ….

HJEM undervejs 100

HJEM undervejs 095

HJEM undervejs 089

…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s