SIZE matters!?

SIZE matters! Temaet for dette års ÅRHUS FESTUGE … og udgangspunkt for en gruppe billedkunstneres årlige udstillingsgettogether under festugen, som startede med Kunst på recept efterfulgt af CINN (Center for Investigation of Neighbours and Neighbourhood) og sidste års Vildskud.
I år har vores projekt samme tittel som det overordnede tema: SIZE matters!?
Og den kommer jeg til at tygge på ….. størrelsens betydning …. Skal jeg være konkret (måle hele huset op i løbet af sommeren?) eller filosofisk (noget med STORSIND)? Eller gå i gang med noget helt andet? Hvis der er noget, der kan betyde noget for nogen … så er det længden på naboens græsplænegræs! Eller naboens produktion af flyvske mælkebøtterfrø. Måske jeg skulle lave en undersøgelse, en rundspørge:… Hvor langt må naboens græs blive, inden det skal klippes? Hvor mange mælkebøtter må man have i sin have pr. kvadratmeter? Er der regionale forskelle? Nationale forskelle? Og hvor stor betydning har det i grunden sat i relation til livets andre store spørgsmål?
Hmmmmm ….. måske lidt for småtskåret projekt. Jeg tror hellere, at jeg brede de kreative vinger ud i større vingefang og kaste mig ud i noget med STORSIND!
Læs mere om projektet/udstillingen her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s