Night Vision

Drager i morgen til Højbjerg Bibliotek for at sætte min udstilling NIGHT VISION op. En stribe fotos taget i nattens mulm og næsten mørke.

Tilfældige billeder fra en helt almindelig tur. Jeg skulle vist bare en tur i teatret. Frem og tilbage. En køretur midt i vinterens mulm og mørke. Kameraet suger langsomt til sig, balancerer på kanten af tilstrækkeligt lys. Farten trækker lysprikker i langdrag.  Inde i mørket gemmer der sig et væld af historier. Verden bliver anderledes, når den næsten ikke kan ses.  Små prikker af lys fylder og trækker opmærksomheden til sig. Neonlys strækker sig i abstrakte flader ud i mørket. Kringelkroge bliver forunderlige, måske næsten skræmmende. Kalder på udforskning. Eller på flugt? Omgivelsernes mørke og lyse tråde trækkes indad. Og jeg ender et helt andet sted ….

Udstillingen kan ses fra onsdag den 2. november. Alle er velkomne til mini-fernisering onsdag den 2. november kl. 16-17!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s