VILDSKUD

Har gang i to projekter til den kommende udstilling VILDSKUD, som vi har stablet på benene i forbindelse med Århus Festuge (på Højbjerg Bibliotek). En stribe kunstnere samlet om sagen – ganske som vi plejer – Kunst på recept for to år siden og sidste år CINN).

Århus Festuges tema er i år “Skønne fejl og andre tilfældigheder. Beautiful Mistakes”. Og der griber vi så fat på følgende vis:

VILDSKUD. En udstilling af alt det vi normalt ikke viser frem. Fejl, mangler og skud i tågen stilles til skue sammen med bunker af beskidt vasketøj, ufærdige værker, uoverlagte beslutninger og konsekvenserne af de øjeblikke, hvor situationen gik ud af kontrol og udviklede sig HELT anderledes, end vi havde forestillet os. Hvor vi så, hørte og gjorde ting, der ikke stod på facitlisten. Og overlevede. På trods -eller måske netop på grund? En stribe kunstnere ser med åbne øjne på begrebet “fejl”.

Se her: http://aarhusfestuge.dk/DK/PROGRAM/Arrangement/Vildskud.aspx?M=eCom_Catalog

For mit vedkommende er det blevet til to projekter. Dels Uncontrolled Camera – en stribe vildskud (fejlskud/pletskud?) fra Berlin, dels projektet FOD-FEJL.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s