Svensk skovdyb … og en oase …

 

En lille bog fra den netop tilbragte ferieuge i Sverige, hovedsageligt Stockholm. En skøn tur. Storbyferie med masser af natur. Lige fra de laaaange stræk på køreturen op gennem Sverige med skov, skov og atter skov til en sejltur til den yderste skærgård. Og så en oase midt i storbyen. Den blå port. En have midt i det hele. Med timevis af ro til latten, aftensmaden, den stille driven … og kreativiteten. Man får jo abstinenser, hvis ikke kreativiteten får lov at flyde …. Og så er det godt, at have nødhjælpsudstyret med: en saks, en blyant, en limstift, en hobbykniv, lidt snor og et stykke sandpapir. Og så lidt plakater og en stak udstillingsfoldere fra Liljevalchs konsthall. Så kan man alligevel komme langt. Og så nogle skønne timer i oasen og en lang køretur hjem gennem de svenske skove … Postkort blev det til … og så den lille bog “Ingen mans land”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s