Workshop – tilbageblik

CON-TEXT workshop dag 2 (71) 500

Endnu et tilbageblik. Og et dejligt tilbageblik. På workshoppen som fulgte efter ferniseringen af CON-TEXT. 12 af de udstillende kunstnere samlet til sam-arbejde i Søvilla på KunstCentret Silkeborg Bad. En flok dejlige mennesker og inspirerende kunstnerkolleger. Så der var masser af snak, masser af kreativitet, masser af koncentration, masser af hygge, masser af udveksling. Og udover at skabe den gode kontakt, så var målet, at hver enkelt skulle rejse hjem med en artist book i tasken med bidrag fra alle deltagende kunstnere. Så alle blev ved starten forsynet med en stak papsider – 12 + 2 – og så skulle der laves 12 sider til at bytte med og en for- og bagside til ens egen færdige bog. Og det var imponerende, hvad der blev nået på de to dage … hvor der også var tid til frokoster, kaffepauser, kunstkig og meget mere.

Og jeg tog et væld af fotos. Og det er svært at vælge mellem de mange. Men her et lille udvalg.

Deltagere workshop 500

CON-TEXT workshop dag 2 (15) 500

CON-TEXT workshop dag 2 (56) 500

CON-TEXT workshop dag 2 (6) 500

CON-TEXT workshop dag 2 (45) 500

CON-TEXT workshop dag 2 (78) 500

CON-TEXT workshop dag 2 (107) 500

CON-TEXT workshop dag 2 (119) 500

adflj l

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s