LOVE letters

 Love Letters okt. 09 096 500

Jeg er bagud med indlæg her på bloggen. Så i løbet af de næste dage følger indlæg i omvendt kronologi. Startende med gårsdagens dejlige oplevelse med projekt LOVE letters. En event udviklet til Kulturnat 2009. Deltagere: Heidi Bielfelt, Barbara Katzin, Elin Neumann, Hanne Matthiesen (initiativtager) og så undertegnede. Udstillingsrum venligst udlånt af Hotel Radisson  (som gav husly til flere udstillinger/events).

Vi må sige … at det var en STOR SUCCES! Rigtig mange mennesker fandt frem til værelse 937 og gav sig – inspireret af den varme og hyggelige stemning – i kast med at klippe, klistre, skrive … med svanefjer eller på Hannes gamle skrivemaskine … store og små kærlighedshilsner til at sende ud i verden.

Se flere billeder her. Inkl. et par eksempler på mine egne LOVE letters (fotocollager).

                           Love Letters okt. 09 013 300

Love Letters okt. 09 065 300

                               Love Letters okt. 09 100 300

Love Letters okt. 09 104 300

                            Love Letters okt. 09 067 300

En tanke om “LOVE letters

  1. Pingback: LOVE LETTERS « Heaven & Earth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s