Take it easy

 image

ARTROVERT – Giuli, Hanne og jeg – sendte for noget tid siden vores artist book “Take it easy” afsted til Australien, nærmere bestemt til Southern Cross University Artists’ Book Award 2009 … og har netop fået at vide, at vores værk er blevet udvalgt til indkøb til deres samling! Se katalog over de værker, som slap gennem nåleøjet til udstilling her – og så de værker, hvoraf Take it easy er det ene, som er udvalgt til at indgå i deres samling her.

Se også Hannes blog (inklusive kommentar).

      artrovert

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s