Kunst på recept

 

No matter what road I travel  015Hvad

Hvad nu hvis det virker … mod stress, mod tungsind, mod tabt livsmod. Hvad nu hvis det får hjertet til at banke roligere, blodet til at løbe friere, smerter til at forsvinde. Hvad nu hvis det er så sjovt, farverigt, smukt, inspirerende, udfordrende, tankevækkende, at både krop og sjæl får det bedre? Det er i hvert fald det jeg håber … mens jeg sidder her og “skriver recepter ud”.

Også i håb om at vi tænker over, hvor skal vi i grunden sætte ind i vores sundhedssystem, i vores samfund. Skal vi reparere skader eller skal vi give os selv bedre jord at vokse i? Selv ville jeg ikke kunne leve uden at skabe, jeg ville ikke kunne leve i en verden uden dans, musik, billedkunst osv. Det ville være som at miste solen eller vandet eller ilten …

Fra den 27. august  kan man besøge Højbjerg Bibliotek og få sit eget skud kunst på recept (en måned frem eller så længe recepter haves på lager). Men allerede nu kan man følge med i projektet her!

No matter what road I travel  013

En tanke om “Kunst på recept

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s