CLOSURE: Pulling out the roots …

Pulling out the roots 1

Se, der var de her gamle pegargonieplanter. Sidste sommer dejlige lyserøde pelargonier, fulde af liv og blomster. Dette forår er der nu kun visne planter tilbage. Som jeg forrige søndag gik i gang med at hive op af vores cementrør for at skaffe plads til en hel flok lyserøde og lidt mørkere lyserøde stolte kavalerer. Og de gamle pelargonieplanter var bare så flotte. Hele træer … med et helt intakt rodnet og stammer/krone. Og så var der alle tankerne, om det her med at hive op og plante nyt. Hive op med rode … blive af med, afslutte, helt til bunds … og dermed give plads til noget nyt. Og så stod jeg lige pludselig der – midt i havearbejdet, midt i forårssolen – et stykke vej fra kunsten – med en ide til projektet CLOSURE (Artist Books udstilling, Northampton, UK: http://www.weloveyourbooks.com/page17/page17.html

Og mandag gik jeg så i gang med fotografiapparatet … og computeren. Og fik – synes jeg selv – nogle grafisk meget smukke billeder ud af det. En rigtig Lis-ting. En undersøgelse til bunds af en helt enkel ting. En venden og drejen, en kiggen efter i alle kanter. En nydelse af linjer og en nydelse af hvordan et billedrum kan fyldes, aktiveres, udfordres. Og så er jeg i mit rette element … som en fisk i vandet!

Og lige nu går jeg så og limer og begynder samlearbejdet, så der om ikke så længe kan komme en artist book ud af det. Og så kommer der flere billeder.

Pulling out the roots 4 

                                            Pulling out the roots 3

En tanke om “CLOSURE: Pulling out the roots …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s