Your Documents Please – Identity Document

 your-documents-please-027

Endnu et spændende projekt dukkede for et stykke tid siden op i min verden … takket være Hanne. En rejsende udstilling med titlen YOUR DOCUMENTS PLEASE sat i gang af to New York kunstnere, Daniel Georges and Rumiko Tsuda . En stribe kunstnere er blevet bedt om at give deres bud på et identitetspapir, et ID – og flere kunstnere har budt ind i forbindelse med udstillingens rundrejse til Japan, Ungarn, Tyskland, Mexico m.m. … så der nu er flere hundrede kunstnere repræsenteret. Ikke alle værker vises på alle udstillinger (der kræves en del plads) – men alle værker kan ses i online kataloget her:
http://yourdocumentsplease.com/index.html.

Nogen gange så går der straks tanker og ideer i gang i mig, når jeg præsenteres for et projekt. Andre gange skal der graves lidt i de indre rum, før en fortolkning eller løsning byder sig til. I det her tilfælde var det det første. Der gik ikke mange øjeblikke, før ideen var der – klar og tydelig. Fornemmelsen for alle de faktorer, der former os – alle de røde tråde der samles og bliver til den røde tråd i vores udviklingsliv.

Se mit bidrag præsenteret her:
http://yourdocumentsplease.com/pages/catalog/jensen.html

Og Hannes her:
http://yourdocumentsplease.com/pages/catalog/matthiesen.html

your-documents-please-030

                                 your-documents-please-025

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s