Grafik til salg

grafik-monotypi-81

Her en lille præsentation af nogle af mine monotypier (grafiske tryk som i modsætning til de fleste typer grafik KUN findes i et eksemplar. Hvert blad er altså et unikatryk). Alle tryk måler (selve printet) 25 cm x 32,5 cm. (Også selvom det af billederne ser ud som om, de er forskellige i størrelse).

Hvis nogen skulle have lyst til at købe et stykke grafik, ja så skal I være særdeles velkomne. Prisen for et ark er kr. 500 (+ forsendelse). Der er tale om very special udsalgspris!! Jeg vil nemlig rigtig gerne skrabe lidt penge sammen, da jeg har bestemt mig for at rejse til Vilnius for at se 5th International Artists’ Book Triennial Vilnius 2009, hvor jeg jo har fået to værker med.

Hvis der skulle være en interesseret køber derude … eller to … så kontakt mig på min mail: lisrejnertjensen@hotmail.com.

grafik-monotypi-4grafik-monotypi-1grafik-monotypi-7grafik-monotypi-61grafik-monotypi-5grafik-monotypi-31

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s