Smile, smile, smile

textkuffert-hanne-og-gulla 

Pack up your troubles – dag 2. Intenst arbejde. To computere i brug. Tre kameraer. 1 printer. En bunke gamle plakater. Sandpapir. Lidt rødt sytråd. Kaffe og lakridser. Fotos fra lagrene. Og fotos fra nuet. En linedanser på en avisside. En sang foran et webcam. Pack up your troubles. Smid det hele i kufferten. Alt det du ikke vil bære på længere. Det du ønsker for dig selv. Det du ønsker for verden. Heartache, fear, intolerance, hate, pollution, abuse og meget mere. Langt, dybt ned i kufferten med det hele. Og lad alt det smukke blive tilbage. Pack up your troubles. Ønsk, håb, drøm. Flyt dig fra stedet i dag … til et nyt i morgen. Pack up your troubles. Med venners hjælp. Med kunstens hjælp. Med skønhedens hjælp. Måske med din tros hjælp. Pack up your troubles … and smile, smile, smile.

Tak til Hanne  (se flere billeder fra vores weekend her!) og Gulla for en berigende, inspirerende, hyggelig, åben, intens og bare så dejlig arbejdsweekend!

Vi blev ikke helt færdige. Vi manglede at lime det sidste, sy sammen. Men Gulla (som ellers har de nybagte bedstemorhænder fulde) har sagt, at hun gerne vil lægge sidste hånd på værket, samle det. Så kig ind på bloggen senere – der kommer flere billeder – af det færdige resultat.

Og om et par dage bliver kufferten “Pack up your troubles” sendt til 5th International Artist’s Books Triennial Vilnius 2009.

Nedenfor nogle af mine bidrag.

pack-up-your-troubles-lis-3-3001 

                                            pack-up-your-troubles-lis-1-3001

pack-up-your-troubles-lis-4-3001 

                                                    pack-up-your-troubles-lis-2-3001

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s