Magic moments

X-Piir … Hanne, Grete, Inger, Else og mig selv … har lige sat udstillingen FRA PIXI TIL XL op på Hinnerup Bibliotek & Kulturhus. En lang flittig dag.

Jeg synes altid, må jeg indrømme, at det er lidt nervepirrende kaotisk, når en udstilling skal sættes op – især når der er flere udstillere indblandet. Så kommer man slæbende med hver sin stak værker, spreder dem ud på gulvet, tager den samlede indsats i øjesyn, tager rummet i øjesyn … og begynder så lige så stille at fordele det hele i rummet. Hvad skal hvorhen … og hvorfor … og måske skulle det i grunden hellere stå her … eller her … hvis nu vi så flytter det her derhen, så det står i kontakt med det andet værk her … ville det så ikke virke bedre … For det er jo det, det handler om: at få de forskellige værker til at snakke sammen, så de fremhæver hinanden og udstillingen ender i helhed.

Men udover den lidt kaotiske indfiltrede start … så har det i dag været roligt fremadskridende og meget hyggeligt … bestemt et magic moment!

Her lidt billeder fra dagen. Og herudover er blot at sige: Kom og se hvad det blev til! Der er fernisering i morgen kl. 16-19. Og ellers kan udstillingen ses hele juli og august.

     

 

                       

 

 

2 tanker om “Magic moments

  1. Gulla Rønnow Larsen

    Jeg ønsker jer en rigtig god udstilling. Hvor er det en skam, jeg ikke bor lige henne om hjørnet.

    Svar
  2. Pingback: FRA PiXi TIL XL « Heaven & Earth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s