Som en fisk i vandet

blogfotos-14.jpg

Har været hos Joe for at snakke udstilling. Den har været et stykke tid undervejs – et par datoer er blevet fastsat – og så er det blevet udskudt af forskellige gode grunde, men nu ligger det fast … at han og jeg laver udstilling på Jydsk Grafisk Værksted (som Joe er formand for) med åbning den 19. januar 2008. Udstillingens titel bliver “In touch” … hvilket blandt andet refererer til, at vi igen er i udstillingsberøring med hinanden efter nogle år med gang i alt muligt andet. Dejligt at genoptage gode snakke, super at genoptage samarbejdet som blev grundlagt på Grafisk Skole i Århus.

I det hele taget at få gang i udstillingslivet igen i mange sammenhænge er dejligt! Har det som en fisk i vandet. En lidt for travl fisk måske!

Fik i øvrigt i dag en blendet guldfisk af Unn, som er medlem af Jydsk Grafisk Værksted. Den har stået i et glas på værkstedet, og jeg fik sagt, at jeg rigtig godt kunne tænke mig sådan en blendet guldfisk … Og i dag fik jeg sørme den, der stod på værkstedet (tak til Unn!!). Den er skøn, synes jeg!

Og nej … det er selvfølgelig ikke en ægte blendet guldfisk … må jeg hellere skynde mig at skrive. Ingen guldfisk eller andet dyr er kommet til skade for at skabe værket!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s