Day 1

blogfotos-009.JPG    blogfotos-004.JPG 

Jeg har skrevet så mange ord i de senere år. I mails, i digte, i dagbøger … hvor som helst jeg kunne komme til det. Og alligevel sidder jeg her og ved ikke helt, hvordan jeg skal komme i gang med min blog. For hvad er en blog … og ikke mindst hvad vil jeg bruge den til? Er den et talerør, en informationskanal, en udfoldelsesmulighed, et kunstnerisk, kreativt udtryk, et tegn på eksistens?

Der er ingen tvivl om, at dagen og jeg eksisterer. Det er en solbeskinnet, glødende, pære-ned-og-hen-faldende, dejligt duftende efterårsdag. Selv kaffen og de nybagte boller smager på forunderlig vis endnu bedre sådan en dag.

Jeg har haft Tina på besøg. Hun kan det der med hjemmesider (bare se hendes egen!! http://www.gjerulffgrafik.dk/ ) og har lovet at hjælpe mig med at sætte en op for mig. I dag har hun givet mig et startspark og sendt mig i tænkeboks for at hitte ud af, hvad det er, jeg ønsker mig. Og det er altså bare ikke sådan lige til, kan jeg hilse og sige! Så det er dejlgt at have efterårsferie, så jeg har tid til at tænke, føle, klippe og klistre mig frem til mine inderste ønsker.

En tanke om “Day 1

  1. hae123

    Kære Lis.

    Hvor er du dygtig! Som du allerede kan mingelere med lay out/opsætning. Jeg må snart bede om et kursus.

    Velkommen til bloggernes verden! Det bliver spændende at se hvordan det udvikler sig.

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s